afgelopen week.....& chill out
Door: dennis
Blijf op de hoogte en volg dennis
25 Juli 2006 | Spanje, Blanes
Chill out
ik werk nu niet alleen op de camping maar ik sta ook volkomen vrijwillig achter de bar in de chill out een top bar in blanes met hele leuke mensen die daar werken. jessie joon en boy en tom jullie zijn allemaal top!!
vuurwerk week
deze week staat blanes helemaal in het teken van het vuurwerk, er worden 7dagen achter elkaar wedstrijden gehouden, elke dag is een ander land aan de beurt die gaan dan vuurwerk afsteken vanaf de rots in blanes en dat is egt super mooi!! vorig jaar was canada de winnaar dus aankomende woensdag mag canada de show waarmee ze vorig jaar gewonnen hebben nog een keer geven! allemaal heel leuk!!
om verder te gaan op het eerste stukje ik weet niet hoe het komt maar aan de andere kant wel ik word niet goed van sommige mensen en dat vind ik helemaal niks, ik vind het kut als ik weg moet want dan red ik mijn stage niet en wat er dan gebeurt weet ik niet? ik zit nog te denken, stel ik word naar huis gestuurd wat doe ik dan ga ik naar huis of ga ik proberen om door te gaan tot 1september bij de chill out als dat mag?
maar ja als jullie nog een berichtje achter willen laten zou ik dat leuk vinden verder ga ik er strax achter komen wat de beslissing van de baas is? ik hoop dat ik het nog een keer mag proberen!
tot snel(spreeks hoop ik dan)
groetjes -xxx- dennis
25 Juli 2006 - 12:19
Dion:
Je maakt het jezelf wel erg moeilijk daar he ;)
Veel plezier nog daar! Groetjes je NEEF... -
25 Juli 2006 - 13:17
Suus:
Dennis....kom op hoor, wat zijn dit voor berichten? Lul die baas van je even goed onder tafel, zodat je kan blijven. Succes dan maar in het Spaanse! xx -
25 Juli 2006 - 15:14
Talitha:
Deniis wat is dit nou, kom op je moet er wel voor zorgen dat je kan blijven hoor. Ik hoop voor je dat het allemaal goed komt
xxjes taltiha -
25 Juli 2006 - 19:27
Maris:
Kop op mop,
jij red je altijd wel..dus nu ook!!
zet hem op daar..!!
oja ik ben nu ook aan mijn stage begonnen sins gister..het is erg leuk daar!!
dikke kus Maris
ps: mis je! -
25 Juli 2006 - 20:23
Gabrielle:
heej schat..
niet naar huis komen maar door zetten..
je mag niet eerder trg dan 1 september..;) niet meer verslapen.. das dom.. kom op zet nog ff door.. Kus en tot na 1 september;)
Kusjes.. ik duim voor je!! -
27 Juli 2006 - 04:25
Oma:
Dag Dennis, hopelijk geven ze je nog een kans. En dan maar op tijd zijn. Je niet meer verslapen!! Groetjes en xxx Oma -
27 Juli 2006 - 19:02
Marloes:
Hai lieverd! nou ik kan dus niet meer langs komen, maar ik zie je wel weer in NL! , Kut van dat verslapen enzo!!
Kus! Marloes -
28 Juli 2006 - 13:26
'friso:
l;sadkfjp -
31 Juli 2006 - 18:49
ZUS:
Jammer dat ze je naam niet even bij het het stukje in de krant hebben vermeld....hihi
Maar we plakken hem in je plakboek hoor :).
Verder alles goed daar zo te horen, en je hebt nog 1 kans gekregen.
Gelukkig maar he.
Nu maar hopen dat je je in die vijf weken dat je er nog bent niet nog eens VERSLAAPT..... Dus tot over vijf weken op schiphol.
xxx San
we smsen nog wel.
06 Augustus 2006 - 11:04
Anne:
Sgatje!!
kom ik net terug van vakantie lees ik dit..
weetje zoals suus al zegt gewoon onder tafel lullen die gasten :P ff lief kijken en slijmen enzo dat kan je wel ;)!
nou nog veel plezier daarzo..!
Love you Kissy . . ! -
06 Augustus 2006 - 19:17
Showlien:
nou bij al die berichtjes van die chickies van je kan die van mij er ook nog wel even bij!! gewoon dat lieve smoeltjes van je opzetten en met een goed praatje komen en dan kom je er wel!!
succes! dikke kus jolien -
07 Augustus 2006 - 15:37
Loor:
lieverd, die 5 weken ga je gewoon vol maken! Zet um op ..dikke kus en tot snel!