paar dagen verder - Reisverslag uit Blanes, Spanje van dennis heuvel - WaarBenJij.nu paar dagen verder - Reisverslag uit Blanes, Spanje van dennis heuvel - WaarBenJij.nu

paar dagen verder

Blijf op de hoogte en volg dennis

05 Juni 2006 | Spanje, Blanes

zo nu zijn we weer een paar dagen verder morgen ben ik vrij en nu ben ik aan het werk maar ik kon het niet laten om even een berichtje voor het thuisfront te plaatsen, gister avond met zijn alle in een hollands cafe jong oranje gekeken en dat was super gezelli en druk, het is nu springbreak in spanje dus alle examenmensen van havo zijn hier in blanes is super gezellie met uitgaan zo komen we bijv. ook mensen tegen uit baarn enzo, ik heb het egt super nar me zin hier en het spaans leren gaat erg goed beetje bij beetje komt het erbij. morgen zijn we vrij dus dan is het nationale wasdag en luidag dus daar hebben we zin in!! mar ja morgen vrij betekent vanavond stappen, ooh en mama ik bel je niet woensdag maar ik bel je morgen dan waarschijnlijk omdat ik dan tog vrij ben, maaike jou bel ik ook :$ iedereen hou de site in de gaten en laat berichtjes achter vind ik ook leuk, foto´s kan ik hier helaas niet op de comp zetten nog dat komt de volgende keer!! groetjes uit het zonnige blanes en tot over een maandje pa en ma en mark:P haha groeten!!! ciao hasta luego

• 05 Juni 2006 - 10:31

Marloes:

Have Fun!!
    Xxx

• 05 Juni 2006 - 10:32

Maxime:

Leuk leuk leuk...:D
    Geniet er vanavond van!!! (oja, denk vrijdag, als je dara aan mocht denken;), ff 1 seconde aan me...moet afdansen en weet zeker dat ik dan echt zenuwachtig ben hahaha!!)
    Kusje xxx max

• 05 Juni 2006 - 16:38

Matthijs:

Maarre denk je dat je het nog zolang uithoudt? Mis je de regen en kou niet? Veel plezier en ben benieuwd naar je volgende update over je zware leven daar...

• 05 Juni 2006 - 19:19

Maaike:

heey lieverd,
    ik hoop dat t bij jou beter gaat dan met mn broer..
    ik ben wel heeeel jaloers! ik wil ook zon, zee en strand!!=)
    veel plezier nog en pas goed op je zelf;):$!
    liefs kus

• 06 Juni 2006 - 07:45

Branda:

Hallo Lieve Broer! Volgens mij gaat t wel goed daar he ;)! Hier wordt t weer lekker weer dus moet ik maar iemand anders strikken voor n watergevecht:P Heel veel plezier en succes! Liefs je zusje

• 06 Juni 2006 - 15:45

Gabrielle:

heey lieverd

ben blij dat je het naar je zin hebt.. leuk om je leventje daar bij te houden..
    Nog veel plezier.. dikke kus gap..

• 07 Juni 2006 - 19:51

Hé Neefske,:

Alles goed zo te lezen. Leuk, Ik (wij) gaan je berichten bijhouden. Waag het is om je daar te gedragen. Oeps, sorry schoonzus en broer, jullie lezen dit ook. Hier alles goed, net terug uit duitsland. Geniet!!!! Groet, André

• 09 Juni 2006 - 12:32

Lori:

Ej lievie, Echt leuk al die verhalen. We missen je wel een beetje bij vb hoor:p Maar gelukkig heb je het daar naar je zin. Veel plezier daar nog ..
    Kus Loor.

• 09 Juni 2006 - 18:04

San:

Was ff gezel om je te spreken op msn...
    xxx

• 19 Juni 2006 - 19:38

Miranda:

Hoi den, hoorde dat je het erg naar je zin hebt.wordt je van de patat al net zo dik als ik van de pinniminnie in mijn buik. nog een week of 11 en dan ben je al weer terug..... waarschijnlijk ben je al erg bruin,zou je niet een beetje zon kunnen sturen,zodat het hier tot september lekker weer blijft! Veel plezier nog en groetjes van patrick!voorzichtig he! groetjes miran

• 20 Juni 2006 - 11:48

Tamm:

heey mannetje.. ben blij dat je het daar superr gezellig vindt.. ik ben ook echt jaloers.. hahaha.. ik spreek je snel..
    kuss *hvj*.. tamm