1ste week spanje
Blijf op de hoogte en volg dennis
01 Juni 2006 | Nederland, Kortenhoef
Adios, ciao, bye bye, doei, aufwiedersehn, au revouir!!!
01 Juni 2006 - 11:58
Anne:
eej sgatje!!
mooi dat je t zo leuk hebt ;)
je mist hier nix egt pokke weer :(
maargoed leuk dat je zo'n site hebt trouwens kan k beetje in de gate houden wat je allemaal uitspookt :P
naja ik stop weer voor t weer een slap anne gelul tekstje wordt..!
hvj kusje !!
01 Juni 2006 - 16:10
Gabrielle:
heej lief..
Ben blij dat je het leuk hebt.. maak er een leuke tijd van en geniet 3 maanden gaan snel.. dikke kus gap.. Love you.. Good Luck!! -
01 Juni 2006 - 16:50
Yvonne:
Fijn te horen dat alles goed gaat. Nu maar aan het werk. Met wie slaap je in de caravan?
Kus Yvonne -
01 Juni 2006 - 18:04
Lianne:
Hey lieve Dennis, wat gaaf allemaal! Ben jaloers op je. Je weet dus wel raad met de feesten daar! Heel veel plezier en houdt ons op de hoogte heh :)
Kus Lianne -
01 Juni 2006 - 18:27
Maxime:
Heee Dennis!
Wat leuk zeg! Echt leuk om te lezen wat daar zo allemaal gebeurd.. Ik zie jou daar al helemaal voor me ;)
Laat snel weer wat weten! Kusjes xxx Max -
01 Juni 2006 - 19:41
Moos:
hey lief!
super om te lezen wat jullie allemaal uitspoken!
vertel je er ook iedere keer netjes bij met hoeveel meisjes je loopt te sjansen:P
have fun!
kus moos -
01 Juni 2006 - 20:10
Sandra:
Hi Den,
zo te lezen heb je het erg naar je zin. Leuk om te horen. Hoe is je tweede verblijf? de stacaravan toch?
Nou goed ik spreek je snel en gedraag je daar;).
Kus zus -
01 Juni 2006 - 22:30
Arvin:
heey
leuk man wat je nu al alleemaal hebt gedaan.
ik zal vaker je site bekijken. veel suc-6 en plezier daar en een beetje mooi weer?
groetjes arvin -
02 Juni 2006 - 18:00
Marloes:
Heey Dennis!
Leuk dat je het zo leuk hebt!! :D
Hou ons op de hoogte!!
Kuss Marloes -
03 Juni 2006 - 15:50
Suus & San:
Heeeey Dennis. Even een berichtje vanuit de Zuidsingel. Gaat alles goed in het warme Spanje.
Ben je al lekker verkleurd? Hier gaat alles lekker! We zijn nu ff wat voorbereidingen aan het treffen voor de bbq die zometeen gaat beginnen. Jammer dat je er niet bij kan zijn, dan eet ik (suus) wel jou hamburger op. Geniet lekker van deze mooie, leerzame tijd in het mooie Spanje. Tot ooit! xxx -
04 Juni 2006 - 14:19
Monique:
hoi Dennis,
leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt. Dat Spaans leren is wel handig! Misschien maak ik er in de toekomst wel eens gebruik van. Heel veel succes met de miniclub met de kinderen. benieuwd naar je ervaringen daarmee.
groetjes!! -
04 Juni 2006 - 16:48
Oma De Jong:
Hallo Dennis,
ik hoor en lees dat je het naar je zin hebt. Gaat het een beetje in het Spaans ook? Veel plezier daar met je werk en doe voorzichtig. xxx
Oma -
04 Juni 2006 - 17:47
Fabiola:
zo jongen top daar zo te lezen geniet er maar van maar pas goed op je zelf veel plezier nog xxxxx uit khoef
04 Juni 2006 - 19:31
Bianca:
heey vakantieganger
leujk om te lezen wat je daar allemaal uitspookt
tis nu wel saai hor fitnesse zonder jouw veel plezier daar en dat je maar veel leujke dingen daar meemaakt
kusx bianca -
04 Juni 2006 - 20:43
Talitha:
Hey Dennis,
Fijn dat je het daar zo leuk hebt. Ik hoop dat het weer daar een beetje lekker blijft daarzo en dat je je spaans goed onder de knie krijgt. En let een beetje op jezelf he met al dat feesten :P Nou nog heel veel plezier daar en houd ons op de hoogte.
xxxxx
05 Juni 2006 - 12:10
Mark:
Hé Dennis!
Lachen man! Begint hier eindelijk ook een beetje mooi weer te worden :)
Zie je over 3 weekjes! Gaan we ff flink los :)
Gr. Mark -
09 Juni 2006 - 12:23
Dino:
Heey Dennis,
lachu om zo te lezen dat je voor een tijdje in Spanje zit ! ben je daar voor een stage of is het gewoon een leuk project om wat ervaring op te doen ?
Nou veel plezier aldaar.